Ta av skallet påscampienog fjern tarmen. Penang curry pase selges i asiatiske nærbutikker, og bør være fast inventar på kjøkkenet, da den varer i evigheter og kan brukes til mye
Kjappere måte og lage mat på, skal du lete lenge etter. Stek grønnsakene på høy varme. Stek scampi (ikke marinaden), og ta de opp av woken før du har i grønnsakene
Da kan du starte med å dyppe scampien først i røren så legger du den i oljen, du kan legge flere oppi samtidig, og når de nesten slutter å boble kan du ta de opp med en gaffel eller noe annet og legg de på et tørkepapir
Fordel baconet på toppen og avslutt med å strø litt revet ost over. Stikk innom butikken og plukk med deg en pakke kokte scampi, en pose båtpoteter, revet cheddar, bacon og en flaske sweet chili saus
Da er det ny uke, og jeg er helt sikker på at mange stresser med forbredelser til jul. Selv er jeg laaangt fra ferdig med alt jeg har planer om, og siden jeg har igjen en trekk eksamen også( som jeg sikkert er så heldig å få komme opp i), så får julen komme om jeg blir ferdig eller ei
jeg har aldri lagd pasta ogscampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Lag et snitt langs med ryggen påscampienog fjern den sorte strengen, hvis du bruker rå scampi. I dag blogger jeg fra London hvor jeg er på juleshopping hos min søster som bor her
Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Lik dette. Scampien blir bare bedre om du lar den marinere noen timer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.