buttermilk buiscuits er nesten some scones men lufigere og mykere, de skal vel egentlig også være runde ,em jeg har bare skåret de i firkanter for enkelthetensskyld
Jeg fylte min sconesmed spinat, hamburgerygg, ost, paprika, tomat og agurk. Jeg fikk 9 passe store scones av denne røra. Legg med en skje på bakebrett med bakepair og stek midt i ovnen på 180 grader i 20 minutter
Til slutt skal du sitte igjen med en deig som er litt klissete men litt hard. Derfor tenkte jeg å vise dere en enkel scones-oppskrift som ikke tar lang tid å lage
Scones lages med bakepulver og er derfor raske å lage - som er bra når man er sulten om morgenen. Ingenting er bedre enn å starte dagen med en god frokost
Ha litt mel på bordet og ha på deigen Strø mel på toppen og drei deigen rundt mellom hendene så du får formet den til en fin ball flat den forsiktig ut til ønsket tykkelse del i firkanter, eller stikk ut med ønsket form
Scones smaker best når de er lunkne og gjerne med syltetøy eller ost til. I går lagde jeg deilig Indisk curry med kylling og scones, oppskriften på sconsene finner dere her
Disse kan selvfølgelig nytes midt i uken også, til frokost, lunsj, middag eller kvelds. Nystekte sconesmed masse digg pålegg, nytraktet kaffe og litt sjokolademelk i glasset – da snakker vi frokost da, dere
Husk at større scones (både i høyde og diameter) kan trenge lenger steketid, og at det da kan være lurt å senke temperaturen eller å legge bakepapir over, slik at de ikke blir brente
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.