Ingredienser 1 pk semper grov mix 25 g gjær 4,5–5 dl vann 1 ss fiberhusk 2 ss linfrø 1 stk raspet gulrot 2 ss solsikkeolje, eller annen nøytral olje 1 ts bakepulver 1 ss honning 2 ss solsikkefrø/gresskarkjerner Fremgangsmåte Elt deigen […] 100 gram
La dette stå minst over natta, gløymer du det så held denne blandinga seg i kjøleskapet i årevis. Spør du etter det, kjem det sikkert i din nærbutikk og
En av dem var så heldig å få denne digre fisken på kroken. Lettsaltingen foregikk sånn at et godt lag med grovt salt ble lagt i bunnen av et stort kar, den ene fileten ble lagt nedi med skinnsiden ned, nytt lag med salt, den andre fileten oppå med skinnsiden opp og nytt lag med salt over det hele
Bland sammen ingrediensene til marinaden. Kongekrabbe er festmat. Dette er en enkel rett og servere som forrett til 5-6 personer eller hovedrett/smårett til 3-4 personer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.