Selskapsrett med historisk velsmak: Fylte Oxe Tunger
Kollega...
HISTORISK KOKEKUNST
HISTORISK KOKEKUNST
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer:
  •  
  • Fyll
  • Hakket kjøtt fra tungen
  • 1 dl brødsmuler
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ts revet muskatnøtt
  • 1 ts karve, støtes i morter
  • Litt smeltet smør
  • Salt og pepper etter smak
  •  
  • Saus
  • 100 g meierismør
  • Et hetvinsglass vin, eller ½-1 dl, bruk det du har tilgjengelig. Anne tok en slant sherry.
  • ½ dl korinter (bruk rosiner og hakk dem litt, hvis du ikke får fatt i korinter)
  • ½ dl kapers

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.