Bland inn bringebær og sukrinmelis - smak til om du vil ha i mer søtning. Hell gelatinen i en tynn stråle i bringebærblandingen, mens du røren hele tiden
Så når noen koselige damer på jobben kommer til meg og spør om jeg vil lage kake til en avslutning vi skal ha for en på jobben, blir jeg jo kjempe glad
Smør "kremen" utover over det fargede, og hell over resten av fargerøren oppå der igjen. I dag ble dem veldig høye, neste gang tror jeg nok at jeg vil lage de lavere, så det blir lettere å stikke ut figurer
Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Lat det koke nokre minutt, for at noke av væskaskal fordampe. Rør også under avkjøling. Pga av fordampinga av væska under koking ogomrøring blir ikkje syltetøyet so rennande
Frie radikaler lages i store mengder i for eksempel sigarettrøyk, ozon, radioaktiv stråling og forurenset luft, samt at de påvirkesav stress og kosthold
Rørte bringebær med tykk konsistens. Jeg hadde ikke planer om å blogge disse bringebærene,men vet du,de ble så inn i hampen gode,at jeg bare MÅTTE dele
spiseskje av vanilje yoghurt. Dryss med bringebær. For å lage deigen, legg melk og smør i en liten kjele og varme over middels lav varme til smøret er smeltet og melken er varm
D denne er herlig å frisk med smak avbringebær. ha bakepapir i bunnen av en springform , klipp også til bakepapir i striper og sett langs kanten lis at du får en forhøyning av formen
Da hadde jeg gleden av å jobbe på kjøkkenet sammen med gårdeieren selv, Hans-Torer Mamen. Jeg var så heldig å få en pose ferske reker av Finn-Erik på «Årviken»
Vend inn bringebærene – bringebærene skal ikke bli helt knust, la de beholde litt av formen, men ikke for mye for da synker de til bunn slik de gjorde i min, det er meningen de skal være fordelt inni hele kaken når den er ferdig
Avkjølpå rist, la det stå litt i formen først. Avkjøles til smøreklar konsistens. Oppskriften på sukkerbrød og dynking fant jeg i Maison mat og vinMen smakskombinasjonene laget jeg selv
Save Recipe Print. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.