Stripe rosmarin blader og bland med olje, hvitløk og krydder i en stekebrettet. Tips i potetene, knuse dem litt med en masher eller en gaffel og bland med blandingen olje
Om du følger med her på bloggen har du kanskje allerede skjønt at jeg er en stor fan av kjeks. Først hakker du opp den friske rosmarinen din,ta vekk de groveste greinene og bruk bare "bladene"
En av mine favoritter nå om dagen er frøknekkebrød medrosmarin og timian. Med hjemmelagde knekkebrød på kjøkkenet kan du lett fikse et sunt, godt og mettende måltid
Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Tilsett rikelig medrosmarin. Legg alt i en varm stekepanne med litt olje. Smak til med salt og pepper. Chili med pepperoni og parmesanCubansk kylling, ris og bønnerDel på
Rør juicen med en skje. Detox juice blanding av grapefrukt, rødbete, mynte og rosmarin Skriv ut Forbredelse 5 min Tilbredning 5 min Total tidsbruk 10 min iDetox. 1 Ingredienser 1 medium bete 5 middels gulrøtter Kvist av rosmarin Kvist av mynte Slik gjør du. 1 med
Ha i hvitløk og resten av rosmarinen La kjøttstykket steke mesteparten av tiden med fettsiden ned, da lammefett tar litt lengre tid å bryte ned enn andre fettyper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.