Hjelp oss å skape et varmere samfunn- strikk årets viktigste skjerf. Del budskapet og bilder på alle sosiale medier du bruker, og hashtagg gjerne med #kirkensbymisjon #oransjeskjerf #gledensomgruersegtiljul
- Det viktigste er å ha i litt fett og protein så man holder seg mett. Spises med måtetil kos, men man må ikke forvente at man får masse næring av desserten - og det vel heller ikke alltid poenget med desserter
PinterestFacebookTwitterE-postGoogle. Det er nesten som man kvier seg for å bruke slike hjemmelagede ting, det ligger jo så mye arbeid i det, mensamtidig er det jo strikket for å bli brukt
Flere godbiter fra arkivet får du altså i de ukentligepostkortene, hvor jeg pleier å linke tilbådeblogginnleggene fra den siste uka og et par-tre oppskrifter fra arkivet som passer fint tilsesongen
Tittelen yter ikke retten full rettferdighet, for her er de grønne linsene smaksatt med en slags urte- og sitrondressing som gir det hele en utrolig dybde og friskhet
Laks er et must-have i mitt kosthold, så jeg har alltid laks liggende i fryseren. Er det en fiskesort jeg digger er det definitivt laksen - for en vidunderfisk
FacebookTwitterE-postSkriv ut. Eller for å si det påenannenmåte, sunn mat kan man spise så mye man vil av og allikevel holde seg slank eller gå ned i vekt
Også i mitt andre hjemland hjemmefra, Storbritannia, hvor jeg bodde i ti år, har det vært enturbulentmåned med Brexit, ny statsminister utnevnt i beste House of Cards-stil og en opposisjon i full ordkrig med bådeseg selv og egne medlemmer
Sist men ikke minst, lykkeliten ble tre år og det ble jo feiret med brask og bram i mange dager. Enmåned fylt av kreative sprell, det er det ingen tvil om
*drømme seg bort* Men om du foretrekker dentil eplekake, på jordbær, eller på gele eller sjokoladepudding – dennevaniljesausen er latterlig enkel, smaker fantastisk, og imponerer de fleste
Menlav-FODMAP mat kan spises av alle, altså. Det blir nemlig lav-FODMAPpåmatbloggen hele måneden. Hvis du lurer på hva lav-FODMAPegentlig dreier seg om så kan du gjerne lese dette innlegget
En av mine all-time tyrkiske favoritter som endelig fant sin vei tilbloggen. Linse- og gresskarsuppe. Mennår ribba, pinnekjøttet og nøttesteka var fortært og ingenlenger orket tankenpåen pepperkake til, da virker det som om mange tenkte “Nå vil jeg jammen ha andre og friskere smaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.