of water or lemon juice, Take the gelatin leafs out ofthe water, squeeze out the water and add it to the warm raspberry to melt, put the raspberry mixture into a sieve so all you have left is liquid, let it cool down totally
T. h. e. o. r. i. g. n. f. t. Y. k. s. p. u. d. ,. a. y. w. c. v. l. -. R. m. b. “. W. D. ”. 1. 7. 3. A. P. –. ‘. M. q. ’. x. C. E. H. G. 4. I. B. 9. 8. 6. ½. 0. S. 5. 2. V. F. U. K. O. N. Z. J. (. ). +. L. d g. t h
Now your cake is ready forthe crumb coat. Place one ormore cake boards intothe pan. After brushing the cake with sugar syrup, spread a layer of your cream or frosting over the cake
If you want a stress free and super juicy dinner, this one´s for you. Pour the juice left in the pot into a small saucepan, and let it boil for a while to reduce it to a thick gravy
Beautiful and tender chicken breast from theNorwrgian producer Stange is on the menu. This will be a very short entry that will be followed by something special this weekend…
Derfor ble det en tur innom butikken idag for å kjøpe yndlingsisen min, nemlig DREAM is med vanilje. God morgen alle sammen ♥Flere som har hatt en sprek start på morgenen
We all know that a thing of beauty is a joy forever and that beauty lies in the eye ofthe beholder. When you do, you won’t be dissatisfied, you won’t be envious, you won’t be longing for somebody else’s things
There are breeds of pigs particularly raisedfor bacon, notably theYorkshire and Tamworth. Boiled bacon is ready to eat, as is some smoked bacon, but may be cooked furtherbefore eating
Og dette gjør meg mest happy - og ikke minst i stand til sitte oppreistforan pc'n, uten desperat behov for å legge meg rett på sofaen og ta en dupp etterpå
Jeg har fortsatt noen porsjoner i fryseren fra ifjor, og håper det blir enda mer før snøen kommer. Det beste å gjøre med kantarellen, hvis du ikke skal bruke alt samme dagen, er å rense den litt
FacebookDiggPrintEmailMoreRedditLinkedInGoogleStumbleUponTwitterPocketTumblrPinterestLikethis. Dette er et brød som er laget på frø, nøtter og korn i sin reneste form, att på til er det fri for gluten – noe mange strekker seg etter nå om dagen
Slikt er selvsagt inspirerende – og til tross for at jeg har en reklamefri blogg, syntes jeg både kurset hans og boken ser såpass lovende ut at jeg mer ser på det som misjonfor andre som synes det er gøy å bake brød – og liker det enkelt og perfekt
Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
Stek så pannekaker på vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
Å nå kan du lage den i stor utgave. Hvem liker vel ikke sandwich is. Bland det tørre sammen for seg. Kunne jeg bare spist en type is resten av livet måtte det vert den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.