Shepherd’s Pie
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g kjøttdeig av lam eller okse
  • 2 løk i skiver
  • 4 hvitløkfedd, hakket
  • 2 gulrøtter i terninger
  • 2 stilker stangselleri i terninger
  • 8 champinjong i terninger
  • 1 boks kidneybønner, go green
  • 1 boks mais, go green
  • 1 liten pakke frosne grønne erter
  • 1 boks hakkede tomater
  • 5 dl oksefond/ buljong
  • 1 dl rødvin
  • litt balsamicoeddik
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 liten neve friske urter (rosmarin, timian)
  • salt og pepper
  • olje til steking
  • 2 ss hvetemel utrørt i vann (jevning)
  • 500 gram mandelpoteter
  • 1 persillerot, ca 100 gram 1 sellerirot, ca 100 gram Skrell og del dette i mindre biter og kok til det er mørt
  • Hell av vannet og damp tørt
  • Mos med en «potetmoser»
  • Smak til med salt og pepper og evt litt smør, ca 2 ss

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.