1TINE Lettrømme 10 %. poteter. 1sylteagurker. 1gressløk. 1rødløk. 1vårløk. 1sitronsaft. 1sukker. 1saltSlik gjør du detVask potetene godt, men ikke skrubb av skallet
De tåler fint å fryses (uten glasur), og blir som nystekte etter tining og en rask tur i stekeovnen. Disse vidunderlig gode snurrene er skrevet inn i oppskriftsboken min under overskriften "Lette wienerbrød"
Brødene er ferdige når du kan ta dem ut av formen, dunke lett i bunnen og få en hul lyd tilbake. Bland ut gjær i lunkent vann og ha i fin spelt og hel rug
Ta sausen av varmen og avkjøl noen minutter før du pisker inn eggene. Nydelig lett romjulsmat. La sausen koke ca 5-7 minutter Ha i kremost, salt pepper og muskattnøtt. Stekes på 200* ca 30 minutterAvkjøl noen minutter og server
Kutt opp spinat, tomat og eple og legg på tallerkene. Men hvis noen kanskje har forsynt seg litt godt av usunn mat og påskegodteri så deler jeg en oppskrift som er en lett start på uka
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.