Denne deilige sirupskaken inneholder kefir, sirup og krydder, og den blir ufattelig myk og god i konsistensen selv om kaken verken inneholder smør eller egg
Dette er en gammel favoritt hentet fra min mormors kokebok ,sirlig nedskrevet med snirklete nesten uleselig håndskrift, blir det noe nesten hellig over å bake disse
I Arkivet finner du også oppskriften på min hjemmelagede Gløgg, deilige rosinboller/ rosinbrød, sirupskaker, lefser , kokkosmakroner og svele , noe som også er godt å ha til julefrokoster og julelunch,
-) Liker du sirupskake eller honningkake liker du også denne. Denne kaken smaker "engelsk". og det er vel også meningen ettersom oppskriften er fra en engelsk kokebok
Sirupskake. Pynt sirupskaken med sjokoladeglasur etter. med glutenfritt syltetøy fra Herr&Fru Jørgensen. Denne kaken kan du starte på dagen før den skal serveres og gjøre ferdig like før gjestene kommer
I Arkivet finner du også oppskriften på min hjemmelagede Gløgg, deilige rosinboller/ rosinbrød, sirupskaker, lefser , kokkosmakroner og svele , noe som også er godt å ha til julefrokoster og julelunch,
Sirupskake. Ukemeny 8/2015. 21. 02. 2016 kl. 17. 26 i. Ukemenyer. 5 kommentarer. En ny uke er rett rundt hjørnet, jeg kan nesten ikke tro at tida kan fly så fort
Ha sirup, sukker og smør i en kjele og varm opp på svak varme til blandingen flytende. Avkjøl noe. Bland hvetemel, natron og krydderet i en stor bakebolle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.