Hun skrev at hun la hele kalkunen i saltlake noen timer før steking. Ellers stekte jeg kalkunen slik jeg alltid gjør, først på lav temperatur(100-120 C)
Blir ikke siste gang vi lager dette, og her er det egentlig bare kreativiteten som stopper deg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget fiskegrateng tidligere, for dette var virkelig noe som gikk ned på høykant hos gutta ved middagsbordet før høstferien
Rens og finhakk løk, hvitløk og chili (fjern frøene i midten). Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk
Knus halvparten av den siste oreo-pakka til litt grovere smuler og bland i ostefyllet. Dette er første forsøk, så kan hende det kommer ny og forbedret versjon senere
De kan spises eller man kan ha det i en smoothie om man ikke liker konsistensen. Så noen ganger blir ikke drikken like god/fermentert de første gangene
Som mange som følge mej veit så he ej siste tida ( sia oktober) stått still på 72-73 kg. ) helgafør ej begynte me ketogen kost va ej på fest og spise litt karbohyrater av sukker og hvitt mel, så vekta på mandag var komt oppi 75,5
Her er alt du trenger for å lage en førstegangsfermentering. Husk at kefirkorn som har vært i dvale, kan trenger litt tid for å komme igang, dvs at de første par fermenteringene kan gå litt saktere og kefiren blir ikke så potent
Viss det ikkje løsnar, så pensle det først litt med kaldt vatn før du prøver på nytt. I dag var eg ute og henta den siste rarbarbraen eg syns eg med godt samvit kan ete
Nyttårsfeiringen i går ble akkurat som jeg ønsket og som den har vært de siste årene. 1. januar – er det ikke da «alle» skal ha en detox, spise magert og trene til svetten spruter
Dette er utrolig godt så pass på at du ikke smaker opp hele pureen før servering. Legg puré på tallerken først, deretter et par fine stykker av koljefileten, topp med litt bacon og drypp over stekesjy
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.