Da har jeg prøvd meg på den siste utfordringen jeg fikk fra Hele Norge Baker. Desserre er de andre bildene jeg tok blitt borte fra maskinen, men hvis jeg finner de igjen skal leg legge de inn i dette innlegget
I dag var eg ute og henta den siste rarbarbraen eg syns eg med godt samvit kan ete. Det er alltid vemodig, det er eit teikn på at forsommaren definitivt er over, og vi går inn i høgsommaren, som er så alt for kort
Tre liter økologisk soyamelkEn kasse Bionade - økolgisk leskedrikk uten alkoholØl fra Lervik, det lokale bryggeriet jeg tar bussen forbi hver morgenEn liter økologisk eplejuice, også lokalprodusertNaturfrisk - liksomcola med rene ingredienserRøkt paprikapulver som lukter og smaker pølser og bacon (kremt)Økologisk vaniljepulver til rå sjokoladeTo og et halvt kilo økologisk quinoaEn halvkilo økologiske mandler som smaker marsipanEn god neve økologiske cashewnøtterNoriark til verdens beste veganske makiog to pakker tørket sjøgress som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til
Hylla var sein i år, men no blømer ho på vestlandet og nordover, og syng på siste verset. 75 g sitronsyre (kan bytast ut med vinsyre, sjå på pakken, og smak deg fram). 75 g sitronsyre (kan bytast ut med vinsyre, sjå på pakken, og smak deg fram)
Det nærmer seg slutten på første uke i min aller, aller siste praksisperiode på sykepleiestudiet. Min siste praksis er på nyfødt intensivavdeling, eller prematuravdeling som mange vil kalle det
Innlegget er hentet fra min gamle fleksiblogg og ble skrevet rett før jul i fjor. Grei fremgangsmåte, så hiv deg på saken om du trenger en fin fordøyelseshjelper til julemiddagene
Oppskriften er som vanlig hentet fra detsoteliv. Og jeg har spart den beste til slutt. Denne sjokoladekaka er superenkel å lage, med mye deilig krem på toppen
Nå er det siste innspurt for helga er her - Jeg og kjæresten har blitt enige om å ta en helkroppsøkt på trening idag - rett og slett en (eller flere) øvelser på hver muskelgruppe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.