Å bake grønnsaker i ovnen kan være et spennende og godt alternativ til de kokte grønnsakene. Ved å bake grønnsakene, framfor å koke dem, kommer smaken gjerne bedre frem, pluss at du kan tilsette masse krydder og “dressinger”
Røkt torsk er jo godt, og når jeg fant en pakke på Coop-en på utgående dato, som jeg jo agiterer for at vi må ta i bruk – og det var en av de fineste sommerkveldene i år – hvorfor ikke prøve å lage en spennede rett i stekeplata i WeberQ-grillen
Torsken. - Skjær poteter, gulerot og persillerot i tynneskiver. - Skjær opp torsken i terninger. - Fres først poteter, gulerot og persillerot i en varm panne med olivenolje, salt og pepper
Når jeg selv led av fadderukesyken sist uke, ringte jeg hjem og fikk streng beskjed om at her var det bare grønnsaker, vitaminer og sunn mat som gjaldt
Byggotto med grønnsaker. 700 g torskefilet (fersk el frossen og andre fiskeslag kan også brukes). 7 dl rå grønnsaker i biter (gulrøtter, brokkoli, sukkererter, vårløk). 6 dl kraft fra grønnsakene og ev litt vann
Legg over torskestykker på linsene på middels varme og ha på lokk til torsken flaker seg. Mens det koker så kutt fennikel, gulrot, squash og litt sjalottløk i små biter og ha under lokk med litt smør på medium svak varme til de er møre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.