Pisk eggeplommer, stevia dråper og vaniljeessens sammen med maizenna. Nytes medvaniljesausen. Vend inn de stivpsikede eggehvitene forsiktig med en slikkepott
Hva er vel bedre enn frukt og bær medvaniljesaus. Da får du verdens beste og luftigste vaniljesaus. Det smaker også uendelig mye bedre enn de fra butikken
Visp eggeplommene sammen med resten av sukkeret i en bolle. Sil vaniljesausen over i en ren bolle og avkjøl (trenger ikke sile om du bruker vaniljefrø, og ikke vaniljestang)
- Skill eggehvite og plomme. Hjemmelagetvaniljesaus er så mye, mye bedre enn den du kjøper ferdig =). - Hell litt av gangen av maizenaen i vaniljesausen
Eventuelt smak til med mer sukker, så blir den passe søt etter din smak. Nei takke meg til hjemmelaget utgave, og ikke minst smaker det helt vidunderlig
Og det er faktisk mulig å spise (eller drikke) vaniljesausmed god samvittighet. Uansett, så prøvde jeg denne en gang, og var ekstra raus med vaniljesukkeret
Rips medhjemmelaget vanilje, nam,nam. Visp resten av sukkeret med eggeplommene. Det er dyrt og litt eksklusivt, så den serverer jeg ikke til de elskede barnebarna som kan være storforbrukere av vaniljesaus
For et par uker siden hadde Kari en opprydding i fryseboksen, og slo fast at her skulle det ikke kjøpes så mye som et tyttebær før alle bærene i fryseren var brukt opp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.