Ingredienser, deig. Bland innsitronsaft og skall og elt til en jevn deig. 75g smør, skåret iterninger 125 g hvetemel 90 g sukker 3 ts revet sitronskall 3 ss sitronsaftIngredienser, fyll. 2 egg 100 g sukker 2 ss hvetemel 1 ss melis 1 dl sitronsaft Fremgangsmåte. 3 ts revet sitronskall. 3 ss sitronsaft. 1 ss melis. 1 dl sitronsaft
Jeg laget sitronpaii går,og istedet for å lage en stor pai laget jeg heller mange små. Sitronpai er veldig godt, det sure og det søte i skjønn forening
Her kommer en oppskrift på en utrolig god og friskvårkake/pai, inspirerti fra her. Som vanlig er kaken laget uten vanlighvitt hvetemel, det vilsi den er glutenfri, og har heller ikkevanlighvitt sukker (sukrose) i seg, men er søtet med naturligesøtningsmidler
Helt siden jeg så Hele Norge Baker sist søndag har jeg hatt lyst til å prøve å lage sitronpai. Siden jeg hadde laget ovnstekt torsk med bacon og potet-og sellerirotpurrètilmiddag var det deilig med dessert etterpå
Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg på Sitronpai, toppet med italiensk marengs. Heisann. Siden jeg så en for første gang, har jeg vært veldignysgjerrig på nettopp denne, men har liksomaldri surret meg til å prøve den ut
Jeg har fått littdilla på sitron, prøver en masse oppskrifter med sitron om dagen og denne er favoritten så langt, farlig god og den varte ikke lenge her i huset
Ostekake på glass lager du på noen få minutter og kan derfor forberedes selv om gjestene har kommet. maitil de som fortsatt ikke hadde laget desserten som skulle serveres denne dagen
Knus kjeksene og ha litt knuste kjeks i bunnen av glassene. Dette er en veldig enkel og dekorativ måte å servere ostekake på, gjør seg ekstra godt som dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.