2 kg
Amalfi sitroner i går og de er snart borte...Dette får du nok ikke kjøpt i vanlig butikk, men kanskje innvandrer butikkene har. Om du vil lage sitron stand og ikke får tak i Amalfi sitroner så kan økologiske sitroner brukes, de er også gode og saftige. Her kommer oppskriften:
Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter
skall av en liten sitron. Sjekk med tannpirker om klare før du tar ut av ovnen. La dem avkjøle. Dette vil gjøre muffins å se interessant ut og vil legge til smak av lemon
Jeg er en stor fan av alle mulige typer cupcakes. Denne kremen er blitt min nye favoritt. Oftest lager jeg sjokolade eller brownie cupcakes, så nå tenkte jeg det var på tide med noe nytt
Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter
Det dufter helt fantastisk av disse når de stekes. Raspet skall av 1 økologisk sitron. Saft av 1 sitron. Raspet skall av 1 økologisk sitron. Saft av 1 sitron
Save Recipe Print. Bringebærfyll 200 gram philadelphia ost 250 gram melis 2 egg 300 gram bringebær saften av en sitron. Tilsett eggene og miks godt i 2-3 minutter Bland halvparten av melet med bakepulver og vaniljesukker, tilsett i smørblandingen litt og litt mens den går på lav hastighet Tilsett resten av melet litt og litt, deigen skal ikke være rennende men litt mer fyldig og deigete i konsistensen. Kle en firkantet form med bakepapir (Jeg har brukt 27*34 cm form) Ha i kakebunnen og trykk den flat med hendene eller bunnen av et glass. Hell bringebærfyllet over kakebunnen Stekes på 165 grader i 40-45 minutter Avkjøl helt før du kutter den i kvadrater Ha over melis før servering Kraftige smaker av sitron og bringebær, kan serveres med is eller litt krem. 200 gram philadelphia ost 250 gram melis 2 egg 300 gram bringebær saften av en sitron. Tilsett eggene og miks godt i 2-3 minutter Bland halvparten av melet med bakepulver og vaniljesukker, tilsett i smørblandingen litt og litt mens den går på lav hastighet Tilsett resten av melet litt og litt, deigen skal ikke være rennende men litt mer fyldig og deigete i konsistensen. Kle en firkantet form med bakepapir (Jeg har brukt 27*34 cm form) Ha i kakebunnen og trykk den flat med hendene eller bunnen av et glass
Nydelige sprø Biscotti med smak av sitron hører med til jul. 2 ss revet sitronskall (tilsvarer skallet av 1 sitron). 1 egg 2 ss revet sitronskall (tilsvarer skallet av 1 sitron)
Ved å juice får man raskt i seg all næringen fra frukten/grønnsakene, og får skikkelig påfyll av vitaminer, mineraler og fytokjemikalier (som for eksempel antioksidanter)
Smaker nydelig av sitron og blåbærene eksploderer i munnen når du spiser denne kaken. Riv skallet på de tre sitronene dine og press deretter saften ut av sitronene dine
Mens kakene avkjøles kan du lage frostingen. saft fra 1/2 - 1 sitron (avhengerav hvor mye sitronsmak du ønsker). saft fra 1/2 - 1 sitron (avhengerav hvor mye sitronsmak du ønsker)
Denne gangen med smak av sitron og blåbær, det var stor suksess her i heimen. 1 dl havregryn / 1dl de copos de avena. 1ts vaniljesukker / 1cdta de azucar avanillado. 1-2 sitroner / 1-2 limones. Press så saften ut av sitronen din, du trenger 1 dl sitronsaft til sammen, om du trenger en eller to sitroner til dette kommer litt ann på størrelsen på sitronene dine. Røren blir ganske så tykk, men det er slik den skal være, som sagt så rekker den til 11 vaffelplater, som før du vet ordet av det har blitt borte. 1 dl havregryn / 1dl de copos de avena. 1ts vaniljesukker / 1cdta de azucar avanillado. 1-2 sitroner / 1-2 limones
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.