Det finnes nok mange oppskrifter på sjømannsbiff, dette er min. For i dag i hvertfall. Det som ofte er felles med sjømannsbiff, er at en bruker seigt kjøtt (bankekjøtt) og steker og koker det til det er mørt, helst sammen med løk for å tilsette god smak
Det var farfar som introduserte meg til hvordan man skal lage Jeg kjente godt til retten, det er en klassiker på gode sandwicher, eller viss du vil bli veldig fin på det snitter
Omtrent slik lager min mor tomatsuppe, og den er ooordentlig god. Jeg vil faktisk dra den så langt som til å si at mammas tomatsuppe er navngjeten i opptil flere fylker på østlandet
Renser kroppen for tungmetaller. Hver chlorellacelle – som hver er en egen mikrorganisme omtrent på størrelse med et mennesklig rødt blodlegeme – er omringet av en kraftig cellevegg laget av hemicellulose, alfacellulose, proteiner, lipider og glutation, som virker antioksiderende og som styrker leveren
Kokosvafler. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er de beste vaflene jeg har spist. Det lukter helt himmelsk mens de stekes, og så smaker de enda bedre
Bitten i Lundbua. Foto. Arve Lund. Det finnes en rekke nordiske retter man må smake før man dør. Rent faktisk mener jeg at det er et minimum når man er et dannet menneske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.