Alle hadde med litt mat så vi kunne smake på ulike varianter av tapas. Sjekkut tidenes tapaskveld. Her er det derimot litt mer greit å legge ut et bildet
Her i "voksen" utgave. Steker du den på forhånd, så lunk den gjerne litt ved servering. Denne smuldrepaien har jeg laget ved flere anledninger også denne våren,
I dag hadde vi en leverandør på besøk, eller, det ble en leverandør. Kondisjonsdagene vil jeg bruke på saltimer så da starter oppdraget å finne timer jeg vil følge
Aminosyrer som glycin, glutamin og prolin, som det finnes svært mye av i kraft eller langsomtkokt kjøtt på beinet, bidrar til å helbrede lekkasje i tarmcelleveggen, og denne lekkasjen er en del av årsaken til at mange har matintoleranser/-allergier og i verste fall utvikler inflammasjoner og autoimmune tilstander
I tillegg fikk jeg et spørsmål til nyttårsafteninnlegget om hvordan lokket var så perfekt på kaka, så hadde lyst til å finne ut av det og skrive et innlegg om det her
Ta ut og rør inn smeltet fett og evt farge. Kjevle ut til lokk som legges over kaken. Hell i en smurt og bakepapirkledt 20 cm springform og stek ved 180 grader i ca 30 minutter. Ha marshmallow og vann i en bolle og sett i mikrobølgeovn ca 1½ minutt, til marshmallowene puffer opp
Som et eksperiment kaster jeg meg også på 21 Days Sugar Detox. Det er et enkelt konsept som går utpå å unngå sukker og raske karbohydrater i 21 dager sammenhengende. Dette er ingenting revolusjonerende, men akkurat dette opplegget på 21 dager går utpå å kvitte seg med sukker- og karboavhengighet
Kaken avkjøles i langpannen før den løftes ut av ved å dra i sidene på bakepapiret eller du kan hvelve hele kaken over på risten og så fjerne bakepapiret
I år kjøpte eg berre ei bok påmammutsal "Bønner og linser" av Camilla Jensen. Den såg fin ut med kjapp gjennomblaing, og eg har tenkt fleire gongar i det siste at husstanden burde blåsa liv i bønner og belg-matlaginga vår
Hell på vin og reduser (la den koke inn) til den nesten er. Skrell de grove stilkene på aspargesen. Anrett godt avrente varme asparges på tallerken med skiver av spekeskinke Hell
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.