Under ser dere et mer representativt bilde, selv om det dessverre bli litt uklart, av hvordan det kan se ut om alt gjøres i riktig rekkefølge, bare med et tykkere lag sjokokrem i, så klart
Hjemmelaget sjokokrem, usøtet messmør med blåbær og peanøttkrem med usøtet aprikosmarmelade. For det første kan fiberet inulin skape store problemer hos folk medsensitive mager (Mitt problem er intoleranser, ikke sensitiv mage) fordi det er et vannløslig fiber som blir delvis tatt opp i tarmen
sjokokrem. start medbunnene. topp med hakket smash. Én kommentar. sjokokrem. Tilsett sjokolade oppdelt i biter og la den smelte på svak varme med smøret
Kutt jordbær i små terninger, dryss lett med melis og topp sjokokremenmed bær. Ta sjokokremen ut av fryserenen stund før servering, den er best halvfrossen
Sjokokremmed creme fraiche. Den er forferdelig søt på smak, smaker som marshmellows med sukker på. Med tålmodighet og forsiktighet kan man lage intrikate modeller som eks detaljerte blomster, figurer og til og med arkitekturiske detaljer, perfekt for victorianske detaljer på pepperkakehus
Sjokokrem. * Pisk fyllet opp meden hurtigmikser. Her er en del forskjellige sjokoladekremer. Kjenner jeg får vann i tennene bare jeg tenker på kremer, hehe
Smør glasuren over kaka, og sett i kjøleskap. 150 gr mørk kokesjokolade2 ss melis1 ts vaniljesukker1 1/2 dl crème fraîcheFremgangsmåteSmelt sjokoladen i vannbad, bland inn melis og vaniljesukker i sjokoladen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.