Sjokolade granola
Ninas hobbyside
Ninas hobbyside
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 dl spiret og tørket bokhvete
  • 8 små dadler uten sten (bløtlagt en time eller to) moses i en blender (bindemiddel til resten)
  • 0,5 dl gresskarkjerner (bløtlagt en time eller to)
  • 1,5 dl hasselnøtter (bløtlagt over natten)
  • 4 ss rått kakaopulver
  • 2 ss rå kakaonibs
  • 1 ss rått mesquitepulver (ikke nødvendig, du kan bruke karobpulver hvis du har det eller en ekstra spiseskje kakaopulver)
  • 2 ss kokos (hvis du vil)
  • 1,5 ts vaniljepulver
  • 1 ts himalayasalt (himalayasalt og sjokolade passer perfekt sammen)
  • 50 grader med døren på gløtt til granolaen er helt tørr

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.