Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Jeg elsker karameller og de ble hakket bedre med hvit og mørk sjokolade. Du kan også lage de uten sjokolade som rene karameller, eller du kan tilsette andre ting som hakkede nøtter eller tørket frukt
Karamell og sjokolade sammen med herlige, salte peanøtter. Det jeg liker så godt med cupcakes er at man kan finne vår favorittoppskrift og bruke denne som utgangspunkt, ut fra det kan man lage uendelig mange kombinasjoner
Jeg dekorerte med litt sjokolademed havsalt på toppen. 1 pk møllerens sjokoladekakemiks eller en du selv liker, eller veldig gjerne en sjokoladekakerøre du selv lager fra bunnen
Hakk sjokoladen og strø den over karamellen. La den smelte og bre den utover med en slikkepott. Ingredienser250 g salte peanøtter500 g sukker 2 dl fløte 1 ts vaniljesukker 200 g smør 50 g kokosfett/delfiafett100 g sjokoladeFremgangsmåteKle en liten rektangulær form (i nærheten av 22 x 18 cm) med bakepapirSkyll 175g av nøttene i et dørslag (eller bruk usaltede nøtter), ha de på en stekeplate og la de tørke. 100 g sjokolade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.