Her kommer en veldig enkel oppskrift på gode sjokoladecupcakes. Tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen min de siste to dagene, helt utroooolig gøy med så mange lesere
Nydelig ostekake med fantastisk farge og smak. Rør sammen rømme, kremost, vaniljeekstrakt og sukrinmelis med en håndvisp eller blender, til du har en jevn og klumpefri masse
Oslo viser seg fra si beste side med sol og blå himmel fra morgen til kveld - en fin start på en ny epoke i livet med flytting til storbyen fra bygda, studiestart og en heilt ny kvardag
Neida, vi er ikke helt ferdige med blåbæra enda, men vi er på god vei. Jeg har enda noen justeringer til neste gang, men jeg vil likevel dele oppskriften med dere nå
Bland frysepulveret med sukkeret og ha det i blenderen. Om du liker hele bær i blåbærsyltetøyet kan du gjøre som barna mine, og mose bæra med et potetstapper, for så å røre inn sitron og sukker med frysepulver etterpå
Form kjøttkakene med to spiseskjeer og stek dem i smør i varm stekepanne. Når smøret har sluttet å skumme og har en nøttebrun farge strør du melet over og rører med en visp til blandingen er brun
Nå har jeg laget retter med dette ”vidundermelet” i alle kategorier på bloggen. Jeg syns det har vært en lærerik utvikling i bloggen min, forhåpentligvis også for dere
Lag de med en gang, det er faktiskt ikke noe bedre å finne på i dette regnværet. Disse cupcakene har ikke bare frosting på toppen, men en liten dash inni også, det smaker utrolig godt med denne peanøttkremen
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Her i huset spises blåbær som de er i sesongen, gjerne tredd på strå av små barnehender eller de fryses hele til smoothies, te og til å ha på pannekaka, søtet med yacon og stevia
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.