Pisk alt sammen og hell i en smurt form (viktig om du vil ha den hel ut av den igjen) og inn i ovnen på 180 grader i 12-15 min Velt den ut på et fat og smør sjokoladekrem over.
The post Sjokoladefondant cupcakes medsjokoladekrem appeared first on Vakre Hjem & Interiør. Overdådige deilige sjokoladefondant cupcakes toppet med en myk sjokoladesmørkrem og fin pynt som er enkel å lage
Smør formene med smør, legg papirsirkler i bunnen og smør bunnen igjen. Sjokoladefondant, eller death by chocolate, som jeg egentlig synes det bør hete, er ikke for pyser, altså
Husk bare å server bakverk med denne kremen romtemperert. Oppskrift melkesjokoladekrem. Tilsett resten av melisen og visp godt til alt er blandet og du har en fin, jevn og luftig sjokoladekrem
Målet (og utfordringen) med en sjokoladefondant er at kjernen skal være flytende (ustekt), og da er man avhengig av å treffe ganske akkurat på antall minutter i stekeovnen
Så - idag er vi i det søte hjørnet med fyldig sjokoladekrem som skal deles. Eg har hatt fast kjøttfri mandag her på bloggen sida mai måned i fjor, og no tenkte eg etterkvart å komme i gang med det igjen etter jul
Smelt smør og bland med sjokoladen. La gjerne de deilige sjokoladefondantene få avkjøle seg i formene et minutt før du hvelver dem forsiktig ut på tallerken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.