Sjokoladefondant. Sjokoladefondant. Denne oppskriften holder til 2 stk Lava cake, kall det gjerne sjokoladefondant, men kan ganges opp til så mange porsjoner som trengs. 17 i Sjokoladefondant. 17 i Sjokoladefondant
Du kan riste forsiktig på en av formene og sjekke at de ikke er helt lealøse. Sjokoladefondant, eller death by chocolate, som jeg egentlig synes det bør hete, er ikke for pyser, altså
Plasser i fryseren, og la den ligge til den er helt frossen. Målet (og utfordringen) med en sjokoladefondant er at kjernen skal være flytende (ustekt), og da er man avhengig av å treffe ganske akkurat på antall minutter i stekeovnen
Sett så vaniljekremen i kjøleskapet til den er helt tykk (gjerne over natten, men dekk da gjerne over med litt plastfilm så det ikke danner seg snerk på overflaten)
Her kommer en knallgod oppskrift på vaniljeis til dere som har ismaskin. Det går selvfølgelig an å bruke den gamle "røre-hver-halvtime"-måten, men da kan jeg ikke love suksess da jeg ikke har prøvd det med denne oppskriften
Sjokoladefondant. Blir nok til 6-8 sjokoladefondant. 1. Sett ovnen på 200 grader. 2. Knekk opp/ hakk sjokoladen og ha i en stor bolle som tåler litt varme
Jeg bare helte røra ut fra bollen. De går helt fint å skjære i to med en skarp kniv og smuler ikke. Du kan helt sikkert bytte ut eggene med 4 ts egg-erstatter blandet med 3 ss vann, eller lage linfrø eller chia”egg”
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.