Kan du teknikken med å sterilisere flaskene slik at du ikke får mugg, så gjør gjerne det - dette har jeg nemlig aldri lyktes med (men er takknemelig for tips
Håper dere også har hatt en fin da . Da har jeg vært ute på tur, det var deilig vær men sykt glatt så jeg gikk som en mus… Er så redd for å falle, tror ikke knærne mine tåler flere fall nå
Takk for koselige kommentarer på min blogg. -) Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Egentlig bare revet ingefær, vann, sukker og sitron, så da blander vi de samme ingrediensene. • Om du vil kan du selvfølgelig lage en glasur og pynte med nøtter, men det er ikke nødvendig
Sjokolade lages raskt, samtidig som det er en kreativ prosess der gjerne dine barn kan være med – det blir garantert en læringsrik, morsom og god opplevelse
Når gulrøttene har kokt, og du har vært oppi med stavmikser, ingefær og kokosmelk(ikke avbildet) rører du inn honningog det du ønsker av litt pepper el chili
Tilbehør og saus. 1 rød chili (rens ut frø om du ikke ønsker den hot)2 fedd hvitløk1 ss saft fra sitron2 ss finhakket fersk ingefær2 ts pepper2 ss søt chilisausolivenoljeKyllingfileeten skylles og tørkes før den deles i biter (ca. Legg de i marinaden og sett de i kjøleskapet i minst 1 time
Løk og champinjong først, de siste to minuttene før servering tilsettes purre og paprika. Poteter kokes1 pk bacon stekes550 g torskefilet stekes i godt smør og krydres med sitronpepper. 1 tomat skjæres i skiver og legges på toppen til sluttSaus. 1/2 purreløk1 rød paprika1 champinjong3 sjalottløkDel alt opp og fres det i smør
And med portvin, honning, ingefær og chili er en knallkombinasjon. Det søtlige kjøttet og fyrrige sausen, balanseres perfekt med portvin – og det blir enda bedre om du velger å helle portvin i glasset
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.