Sjokoladekake med myk nougat- og sjokoladeglasur
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2013 in Kaker og cupcakes
  • 160 grader Legg bakepapir i bunnen av en kakeform
  • 24 cm i diameter og smør sidene godt
  • 2 stk kakeformer
  • 180 gram smør
  • 3,7 dl vann
  • 30 gram kakao
  • ½ ts vanilje bourbon
  • 450 gram hvetemel
  • 600 gram sukker
  • 18 gram natron
  • 180 ml kulturmelk
  • 3 egg
  • 275 gram kremfløte
  • 200 gram melkesjokolade- grovhakket
  • 120 gram mørk sjokolade (Odense 70 %)- grovhakket
  • 300 gram myk nougat (Odense)- grovhakket
  • 4-5 gram salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.