Avkjøl kaken før du har på glasur og bygg deretter i høyden med glasur i mellom og som topping. Bland sammen det ene egget med kesam og tilsett deretter tørrvarene
Pisk fløten stiv med vaniljesukker. Hell underveis resten av sukkeret forsiktig i. Om du ønsker en enda mektigere kake med enda mer Troika effekt, kan du kjevle et marsipanlokk å legge over sjokoladekremen før du har på glasuren
Den minner meg veldig om den sjokoladekaka mamma laget til selskap da jeg var liten, som var min favorittkake over alle, så jeg er veldig fornøyd med oppskriften og håper den faller i smak hos dere også
Det er kanskje ikke lurt å lære barna dette, da de kommer til å tyv-spise sjokoladekake ved en hver anledning, og siden det tar så kort tid å lage, er de ferdig med kaka på den tiden du bruker på å hente posten
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
- den er enkel, smakfull og kjempemyk i konsistensen og den dekkes med en deilig sjokoladekrem. Sikt bakepulver og vaniljesukker sammen med noe av hvetemelet og bland dette i deigen
Men siden jeg ikkje liker troika eller ikkje er spesielt glad i sjokolade med gelè i fant jeg ut at det var best å endre litt på oppskriften og redusere gelèmengden
Kokosmassen kan byttes ut medhavregryn, og da er den også nøttefri. Jeg hadde egentlig ingen planer om å blogge mer i dag, men da skitur ble byttet ut med spontan baking, og resultatet ble sååååå godt kunne jeg ikke la være
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.