Jeg har valgt å lage sjokolademakronermed to ulike typer fyll. Jeg er veldig glad i sjokolade, og med Øysteins «etterlysning» etter mindre søte makroner laget jeg disse
Sjokolademakronermed salt karamell. så jeg blogger dem med litt sprekker og jeg. Bland sammen melis, mandelmel og kakao, sikt i marengsen, og vend forsiktig inn med slikkepott
Makroner3 romtempererte eggehviter1/8 ts salt40 g sukker (gjerne finkornet)100 g hasselnøtter200 g melis2 ts kakaoFyll100 g mørk sjokolade15 g delfiafett Ha eggehviter og salt i en bolle og pisk til det begynner å skumme
Dere som kjenner meg vet at jeg liker å ta noe som er veldig godt, for deretter å kombinere det med noe annet godt, for å få en helt fantastisk smaksopplevelse
Fyll den ene delen med en god dose suksesskrem før du forsiktig presser på den andre halvdelen. Hvis det blir igjen veldig mye mandelmel pga dårlig malte mandler (det ble det hos meg), så fant jeg ut at man kan ta overskuddet etter siktingen i en bolle og gå løs på det med stavmikseren for å finmale det, og deretter sikte det inn sammen med resten av melis-og mandelmassen
Jeg laget sjokolade cupcakesdeig med flakede mandler oppi og med gul suksesskrem til frosting. ) Med den knallgule kremen som frosting, passer den også godt til å servere i påsken
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Dette er en stor suksesskake som dekkes med både deilig Firkløverkrem og gul suksesskrem, og deretter søt, pisket fløtekrem og til slutt masse friske bær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.