Hell marinaden over bringebæreneog bland dem forsiktig. (Hvis du ønsker og hvelve dem over på en asjett ved servering bør du bruke fire gelantinplater)
Pynt med blåbær og revet sjokolade. Ganske lett, med god smak av sjokolade. Rør og pisk inn yoghurt. Nok en ny utgave av den gode Italienske desserten PannaCotta, kokt fløte
Varm opp vann og limejuice sammen med sukrin til sukrinet er smeltet. PannaCotta er en klassisk dessert fra Italia, navnet betyr direkte oversatt kokt fløte
Du kan bytte mager kesam med kesam, gresk yoghurt eller anna naturellyoghurt. Enkel oppskrift med få ingredienser, og det går relativt fort å lage den (ønsker du kun bringebærpannacotta, så dropper du berre limesafta) -
♥ Du kan lage bringebærcoulisog tilsvarende dessertsauser av alle salgs bær. Smak til med sukker til du har ønsket smak og sødme på jordbærsausen (se tips)
La dette stå og avkjøles litt før du visper inn gresk yoghurt eller kesam. Når pannacottaen er stivnet har du bringebærsausen på toppen og pynter gjerne med blåbær eller andre bær
Pannacottamed sukrede jordbær er en populær sommerdessert hos både store og små. Når jordbær blandes med sukker og får stå en stund i kjøleskapet, vil bærene etter hvert begynne å safte seg slik at du får jordbær som ligger i en nydelig jordbærsaus
Pynt med noen friske blåbær ogbringebær. ♥ friske bringebærog blåbær. Pannacottamed hvit sjokolade. Hos Pynt til fest finner du også flere andre stilige dessertskåler med ulikt design til meget gunstige priser
Pannacottamed lune bær. Fremgangsmåte Legg gelatinplatene til bløt i litt kaldt vann i et par minutter, smelt de deretter i en kjele sammen med litt vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.