Ta vaniljestengene ut av kjelen og rør inn gresk yoghurt eller mager kesam. Smak eventuelt til med meir søtning, eller litt frisk sitronsaft om du ønsker det
Ekstra friskt smaker kaken med ferske bringebær og litt bringebærcoulis. Dekorer med ferske bringebær, litt youghurt pannacotta, bringebærcoulis og litt hvis sjokoladepynt
Server desserten medfrisk bærsaus og pynt med blåbær. Pannacotta er et godt eksempel på det. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelser av få ingredienser på en enkel måte
Pannacottamed sukrede jordbær er en populær sommerdessert hos både store og små. Når jordbær blandes med sukker og får stå en stund i kjøleskapet, vil bærene etter hvert begynne å safte seg slik at du får jordbær som ligger i en nydelig jordbærsaus
Lag pannacottaen noen dager før servering, dekk over med plastfolie og sett i kjølekapet. Syren fra appelsinlaken gjør at pannacottaen skiller seg om den står for lenge i samme glass
Pannacottamed lune bær. Fremgangsmåte Legg gelatinplatene til bløt i litt kaldt vann i et par minutter, smelt de deretter i en kjele sammen med litt vann
♥ noen friske bjørnebær (kan sløyfes). Se også eget innlegg medPannacottamed jordbærcoulis. Vaniljepuddingen kan toppes med ulike frukter, bær og sauser og du finner allerede mange varianter her på Det søte liv
Pynt desserten med noen friske jordbær før servering. ♥ noen friske jordbær. ♥ Det er veldig viktig at geléen har stivnet helt før du har over pannacotta-fløten, ellers vil fløten blande seg med geléen i stedet for å legge oppå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.