Sjokolademuffins med appelsinglasur
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2013 in Kaker og cupcakes
  • 100 gram mørk sjokolade
  • 100 gram smør
  • skall av 1 finrevet appelsin
  • 40 gram kakao
  • 2 store egg, eller 3 små egg
  • 75 gram sukker
  • 75 g mørkt muscovado
  • 140 gram hvetemel
  • 1 ss maizena
  • 1 ½ ts. bakepulver
  • 1 ½ ts vaniljesukker
  • 2 dl fløte
  • 50 gram sjokoladeknapper
  • 100 gram philadelphia
  • piskes sammen med appelsincurd
  • 2 dl kremfløte
  • 30 gram sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.