♥ Det går selvsagt fint an å lage denne type sjokoladerullermed hvilken som helst gjærdeig. Bollene med denne artige fasongen kalles ofte "Chocolate Twists" i USA
Skal jeg være ærlig så synes jeg sjokoladerullen ble alt for søt, men jeg er heller ikke vant med å bruke mye sukker, så dere skal ikke se bort i fra at det er meg det er noe i veien med
Jeg bakte sjokoladerullmed bringebærkrem som for fikk mange positive tilbakemeldinger. Det å nå skulle være alene, bli kjent med seg selv, ikke la seg påvirke av en samboer, finne ut hva jeg faktisk vil uavhengig av andre, og bli trygg på Kristine, har så langt vært en utrolig reise
Jeg har brukt fersken , bringebær og litt sjokoladeruller / " sigarer ". Etter en god lammelår middag passet det godt med en frisk, lett og syrlig kake
En hel pakke medsjokoladerull på en mandag, spiser sjokolade før frokost, koker meg "love"-te og Jentungen nisser nissestreker på "Jul på Månetoppen" på NRK mens jeg googler "best places to study" og leser om londonkafeer
Juni´s oppskrift som flest har prøvd Selv om min favorittoppskrift fra juni er sjokoladekaken, er oppskriften jeg har fått flest tilbakemeldinger på sjokoladerullenmed bringebærkrem
Sjokoladerullmed sjokoladekrem. Sjokoladerull. Etter julen med mye julegodt og kaker, kan søtsuget lett snike seg innpå fordi smaksløkene er vant til å få sukker
Dekk en stekeplate med bakepapir. Bruk et lite kakefat og legg kakebunnene sammen med mokkakremen. Smør resten av mokkakremen rundt kanten på kaken og fest resten av mandelflarnene i mokkakremen langsmed kanten av kaken
Bland med sukkeret. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Smak til med litt rom. Ha deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.