Denne sjokoladeterten er som en konfektkake med myk mørk sjokoladeganache med søte jordbær, crispi, smakfulle ristede hasselnøtter og søt, sprø tertebunn
Så når jeg nå kom hjem følte jeg at jeg fortjente en liten belønning for strevet, og valget falt på et stort glass med vaniljeskyr, cottage cheese, granola, blåbær og jordbær
Fordel bær i to dessertskåler. Hell den varme sausen over bærne. 300 gram bær (vi brukte bringebær, blåbær og jordbær). 300 gram bær (vi brukte bringebær, blåbær og jordbær)
Denne hvite drømmen av en sjokoladeterte setter definitivt utropstegn etter en festmiddag. Det gjorde den i alle fall hos meg, der den fikk finalenummeret etter en lang rekke med retter
Rens bærene og vend dem i sukker. Ha bærene i små porsjonsglass og hell over den lune sjokoladesausen. Hell blandingen ut på et stekebrett med bakepapir og rist den ved 190°C i ca
I dag rørte jeg bare bærene lett sammen,mest bringebær, sammen med litt rips og jordbær. Bringebærene bugner i min hage,jeg finner fremdeles rips og sporadiske jordbær
Toppet med friske bær, noen hvite blomster i fondant og norske flag. Oppskriften er basert på en av Pascals kaker, og er en sjokoladetertemed en kjerne av pasjonsfruktkrem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.