Sjokoladetrekt marsipankake
BAKERINNENS BETROELSER
BAKERINNENS BETROELSER
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • SUKKERBRØD
  • 5 egg
  • 250 g sukker
  • 100 g potetmel
  • 3 ss kaldt vann
  • 100 g hvetemel
  • 600 g H-melk
  • 225 g Fløte
  • 165 g Sukker
  • 1 vaniljestang Blandes i kasserolle og kokes opp, lå stå å trekke i 15 minutt ved siden av ovnen.
  • 150 g H-melk
  • 90 g Eggeplommer
  • 60 g Maizenna
  • 2 dl valnøtter hakket
  • 500 g bringebærsyltetøy
  • 150 g kokesjokolade smeltet med
  • 2 ss nøytral olje
  • 500 g marsipan
  • 2 dl melk med 3-4 dråper vaniljeekstrakt i
  • 2,5 dl fløte pisket til krem
  • 2,5 dl fløte som er pisket til krem og brer over toppen og ned over kantene slik at hele kaken er dekket med et tynt lag av krem
  • 150 gram sjokolade i vannbad og blander i
  • 2 ss nøytral olje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.