Sjokolade-Cupcakes med esppressofrosting og skogsbærcurd.
kjerstisandnes - Min matgale verden!
kjerstisandnes - Min matgale verden!
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,5 brunt sukker
  • 1 dl vanlig sukker
  • 90 g smør
  • 1,5 egg (eller et egg og litt eggehvite/2 små egg)
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 2,5 dl hvetemel
  • 0,6 dl mørk kakao
  • 1 ts natron
  • 1 ts bakepulver
  • 1 god dl creme fraiche
  • 1 dl sterk espresso (1 stor ts pulver til 1 dl vann) (eller 1 dl sterk kaffe)
  • 100 g smør (mykt)
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 1 ts espressopulver
  • 3 dl melis
  • 1-2-3-4 ss fløte
  • 2 dl skogsbærpurè, søt.
  • (1 pose skogsbærblanding tines og moses i blender med 4 ss melis, presses gjennom en sikt,
  • gir ca 4 dl ferdig purè, du trenger altså halvparten av en pose 200g)
  • 2 eggeplommer
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts stironskall
  • 1 ss sukker
  • 20 g mykt smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.