1 ss
smør og 1 ss olivenolje blandes i en varm panne. Ha i løken, skru varmen ned til middels. La løken ”svette” i ca 15 minutte til den er gjennomsiktig.
Grillet kongekrabbe serveres med toast og limemajones. Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
H. v. i. s. d. u. –. o. m. e. g. f. å. r. n. b. ø. t. l. a. p. (. h. ). ,. j. N. k. F. 1. D. S. T. /. y. 2. M. K. B. L. U. R. G. c. V. 0. 6. -. E. 3. A. w. t g
I denne retten har jeg gratinert kongekrabbemed blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret
Kaken er rund og fin på smak, den er laget med fløte og har ekte vaniljeekstrakt i seg. Videre har jeg dekket hele kaken med et lag med kremost frosting
Det er selvsagt det samme hva du har på toast bare det passer med egg. Det drives oppdrett av den og her forleden fant jeg vaktelegg på spiskammeret, eller også kalt Meny
Kok opp vannet med eddik og salt. Senk varmen, og knekk ett i en liten øse å legg det ned i vannet. Sprøsteik loffskivene i panne med olje, sånn at de blir gylden brun
Server med godt brød og aioli. Hvis du – som meg – får en bøtte med disse levert gratis på døre (det er helt sant), bør du ha en plan for hvordan du tilbereder de på best mulig måte
Buljongen lages i en stor kjele fyllt med vann og løk, fennikkel, purre, gulrot, timiankvister, hvit pepper, stjerneanis, nellik, laubær, persille og hel kanel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.