Sjømatrisotto med kongekrabbe og vaktelegg
Hellevalebrokk
Hellevalebrokk
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10 minutter etter er blåskjellkraften ferdig
  • 200 g risottoris
  • 1 l blåskjellkraft (den har du allerede laget)
  • 1 halv løk finhakkes
  • 2 fedd fersk hvitløk
  • 1 ss smør og 1 ss olivenolje blandes i en varm panne. Ha i løken, skru varmen ned til middels. La løken ”svette” i ca 15 minutte til den er gjennomsiktig.
  • 200 g risottoris
  • 5-6 tråder Rør forsiktig i ca
  • 15-20 minutter Ta pannen av varmen
  • 35 g smør
  • 50 g parmesan
  • 1/2 sitron
  • 3 ss bladpersille

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.