Del opp løk, paprika, hvitløk og chili.Smelt ca 2 Spiseskjeer smør i en kaserolle. tilsett grønnsakene. La ingrediensene mykne på middels varme, og tilsett krossade tomater. Honning, sitron og krydderet. Putre i ca 10 min
Jeg smelter ca 50 Gram Smør og tilsetter siktet hvetemel (ca 3-4 spiseskjeer) der jeg heller 1-2 dl KALDT vann.over. kokes opp før jeg tilsetter ovenstående for å få en tykkere konsistens. bruk så stavmikser/food prosessor for en glatt myk konsistens. Ca 3-5 min.
Tilsett så Fløtemysost, rømme og fløte på middels varme og rør inn. Smak til med salt og pepper, evt mer lys Kjøttbuljong- viktig med denne type buljong. (Kjøpes på coop) la dette stå å putre på middels varme, mens du deler opp gulrot og minimais i små skiver. Tilsett gulrot for så å steke kjøttdeig.
Når kjøttdeigen er godt stekt, heller du denne i kasserolle og rører inn. Tilslutt heller du i mini mais og rører disse forsiktig inn. Hell så i pasta og rør inn. Kan evt gratineres i ildfast form med ost/Og mozarella og toppes med fersk? Basilikum oregano og timian. Bacon er også en sikker vinner som topping her. Serveres med hvitløks baguetter.
Gastromat er ett krydder man evt kan supplere retten med. Dette funker både som pasta gryte, lasagne og pizza saus. Får man til balansen her, har jeg ikke i Norge smakt en bedre tomatsaus.
Jeg var ikke klar over at hjemmelagde nuggets skulle smake så mye bedre enn de fra frysedisken. I siste tallerken har du griljemel, og vil du ha en liten vri på det så gjør du som meg og knuser potetgull med en kjevle eller for hånd og blander det med griljemel
Eplemos er et anvendelig syltetøy som kan brukes til såmangt. Det er fortsatt fine norske epler å få kjøpt i handelen, og det er gjort i en fei å lage litt eplemos
Jeg har laget denne sangriaen såmange ganger i sommer at jeg nesten har mistet telling. Den er så frisk, kald og gir enn en skikkelig følelse av sommer
Og det er faktisk ikke alltid like lett å la være å gi seg hen til disse lystene, så når man ikke klarer å stå i mot så kan man like gjerne lage seg noe som er -litt- sunt
Jeg serverte gnocchien i en tomatsaus, med Foccacia-brød som tilbehør. Så jeg satte altså i gang med å lage gnocchi, og det viste seg å ikke være så vanskelig
Jeg lagde en nydelig pastasaus her forleden dag. Må nesten dele den med dere. Jeg har jo vist dere "gangen" i mine pastasausen før, men denne gangen brukte jeg hermetiserte cerrytomater
De skal ha et hardt skall utenpå, men være nesten helt rennende inni. -)På masterchef fikk jeg tips om hvordan man skulle lage den perfekte sjokoladefondant
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.