Tilsett sitronsaften og -skall, krydre med salt og pepper og bland godt. Akkar fylt med reker1 potet, med skall4 store akkar, renset300 g reker, pillet, hakket2 eggeplommer, sammenvispet4 ss olivenolje1 fedd hvitløk4 ss kremfløte21/2 dl passeta eller hakkede tomater fra boks1 ss hakket bladpersillesalt og pepperkok poteten mør i en kjele med lettsaltet vann, 20 - 30 minutter. mens akkaren koker lager man ferdigGlaserte aspargesbønner med sesamfrø1 ss sesamfrø500 g aspargesbønner, eller andre grønne bønner, renset2 ss smør2 vårløk, i tynne skiversaft og skall av 1/2 sitronolivenoljesalt og pepperHa sesamfrøene i en tør stekepanne og rist dem under omrøring til de er gylne og dufter, i ca 1 minutt
Men det ble sporenstreks filetert og salta, skal lage seilaks av det. Så Søndag skal det tas ut av saltet og skylles, og så i røyksyre og farge et døgns tid
Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikke liker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
Bankekjøtt i brun saus m/ kålstuing. Tid. Jo lenger tid jo bedre. Du trenger til 4 pers. Ca 200gr kjøtt pr pers, smør til bruning, 4blokker kjøttbuljong om du ikke har margben og koke kraft på
Så inn i kjøleskapet kom den, i fem minutter, det hjalp kanskje bittelitt, men den bør nok ligge der minst et kvarter for at det skal ha noen særlig effekt
Ingen flere unnskyldninger fra mors side. Dette var dagen da siste Godt Levert-boks ble pakket ut på kjøkkenbenken, og etter en litt turbulent start, rullet retten trygt på plass ved hjelp av kjøreplanen fra Ole Martin Alfsen
noe ganske nærme og ihvertfall like godt ble dette. *Nystekte brød med yoghurt og timian* Kyllingfilèt stekt med peppermix og sitronsaft* Bacon* Hvitløksdressing* Avokado* Soltørkede tomater* Salat, tomat, agurk og frisk basilikum*
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.