Skalldyr- og brødsuppe fra Lisboa
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 hvitløkfedd, pluss 4 ss finhakket hvitløk
  • ½ ts salt
  • 1 ½ liter fiskekraft
  • 1 ¾ dl god olivenolje
  • 2 løk, hakket
  • 1-2 ts knust, tørket chili
  • 12 blåskjell, godt skrubbet, uten byssustråder
  • 18 sandskjell, godt skrubbet
  • 3 /4 dl tørr hvitvin
  • 18 scampi, uten skall og tarm
  • ¾ dl bladpersille, finhakket
  • 1 ½ dl frisk koriander, finhakket
  • 6 egg, romtemperert

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.