Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Kok i mellomtiden Spaghetti i rikelig med vann. Brun bacon terningene på middelshøy varme i en teflonpanne til fettet smelter
I retten er det brukt soyafarse, og den tilberedes på samme måte som vanlig kjøttdeig. Denne oppskriften på vegetarisk Spaghetti Bolognese kommer fra Hälsans Kök, som er en produsent av vegetariske retter og soyabaserte kjøtterstatninger
Selv har jeg gjerne fått det servert med en eller annen type ravioli, men ettersom man ikke har tid til å lage pastaen sjøl i dag, og kjøpt ravioli smaker høgg, så funker det fint med spaghetti også
Hell av vannet på ferdigkokt pasta og ha pastaen tilbake i gryten. Synes du sausen blir for tynn lar du det surre på medium varme imens du rører lett til du er fornøyd med konsistensen på sausen
Men tilbaketil virkeligheten - spaghetti med kjøttboller og tomatsaus er virkelig godt. Varm olje i en panne og tilsett finhakket løk, hvitløk og persille – la det surre til løken er blank
Det er lenge siden jeg har spist pasta, så nå gjorde jeg innkjøpp til et par pastaretter. Spaghetti. Den inneholder ingen dyre ingredienser som kjøtt eller skalldyr, og er i tillegg utrolig god
Eldstemann og jeg var i går enige om å ha Spaghetti Carbonara til middag. Deretter hadde jeg i eggeplommene, og blandet dette enda litt til, før jeg til slutt smakte det til med Pasta basilico (ett av våre favorittkrydder)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.