Skarvens tang- og skalldyrsuppe (Troms)
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,2 liter fiskekraft
  • 50 g rensede reker
  • 50 g blåskjell
  • 1 dl tørr hvitvin
  • 1 dl kremfløte eller Crème Fraiche
  • 100 g smør
  • 100 g hvetemel
  • soyasaus
  • salt
  • hvit pepper
  •  
  • FISKEKRAFT
  • avskjær av fisk
  • kokevann tilsatt løk
  • timian
  • hvit pepper
  • laurbærblad
  •  
  • TANGGARNITYR
  • 2/3 blæretang
  • 1/3 med like deler av fennikel, sellerirot, løk og purre

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.