Rens rekene og legg skallene tilside. Dette er en spektakulær skalldyrsuppe som slår alle rekorder. Benytt en øse til å fjerne skummet som legger seg på overflatenSil kraften gjennom et dørslag og ha den tilbake i kjelenKok opp igen og tilsett fløte
Det ble en veldig god suppe, passe sterk, og her er. blanding av rekeskall og reker. Fjern hodet og ta ut paven(magesekken, den gir bitter smak til kraften og må kastes)
Kjærestekokken og koldjomfrua hans liker å stelle i stand til en skikkelig vennefest innimellom. Og nå som det var Sankthans, fikk vi til å samle våre nærmeste venner til en koselig kveld
Fiskesuppe som er full av grønnsaker, god fersk fisk og skalldyr er fantastisk god mat. En fiskesuppe kan lages på rester, den kan lages av det du har i grønnsaksskuffen og noen fiskerester og bli et fantastisk godt og næringsrikt måltid - eller den kan lages av det beste du kan finne i fiskedisken og bruke den som gjestemat - for dette er virkelig gjestemat, det finnes knapt en matrett som er mere anvendelig enn fiskesuppe
Har du prøvd å dampe torsk på tang og sjøvann. Det gir en skikkelig fin og salt smak på fisken. Enten kan du ta med deg primus ut på fisketur eller du kan stikke nedom strandkanten og ta med deg saltvann og tang hjem
Fredag og helgemat tips fra meg - pannekaker som passer til lunsj eller middag. Hovedingrediensen er bokhvetemel som er tilsatt litt tang/alger og urter for smakens skyld og fordi det er sunt
En mettende og god suppe er en fantastisk gjestemat, her kan du forberede og lage maten nesten ferdig i god tid før gjestene kommer og kanskje får du mulighet til å sitte med bena høyt og slappe av en stund før gjestene ankommer
Ha i gulrøtter i den form du ønsker og kok opp, når gulrøttene begynner å bli møre, skru ned varmen. Da har jeg i fisken(ørret og torsk) og når de begynner å bli ferdig trukne, har jeg i haneskjellene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.