Dette er sjokoladekake, fylt med sjokoladekrem og sanden er hakket mariekjeks. Knuste kjeks er ypperlig når en skal lage kake med sand, ha på litt smørkrem på brettet og strø over knuste kjeks
Det er påske og man må spise lammestek. Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Matmonsene har utforsket flere kontinent iår, og her kommer våre bilder og inntrykk fra Australia. Med vissheten om at britisk mat ikke akkurat er viden kjent for sin smak, og Australias britiske aner, så var vi veldig spent på maten her
Eg hadde i grunnen lagt planane om å oversetja bloggen til norsk på is, men saken er at eg kjem til å flytta til utlandet til hausten, og hadde difor lyst å behalda norsken
Jeg er også glad i å pynte kaker, men særlig flink er jeg ikke. Selvsagt med krokodiller i. Men det spiller ingen rolle, smaken er viktigst trøster jeg meg med, og så er det bare gøy å prøve ulike pynteteknikker
Det du kan/skal spise og det du skal unngå. Fisk, skalldyr, fugl, egg, kjøtt, cocosmelk, cocosolje, grønnsaker*, frukt, bær, nøtter*, kakaopulver (rå, økologisk ikke oBoy), og klarnet smør
Jeg har også bakt til nevø og niese. Selvsagt med krokodiller i. Denne gangen lagde jeg veldig myk glasur for å få kakebildet til å smelte best mulig, og dermed ville ikke nonstopen sitte skikkelig fast på sidene
Oselia brukte et kalvehode, som ga både kraft og kjøtt til suppen. Skilpaddesuppe må ha vært både velsmakende og eksotisk og skilpaddesuppe, slik vi finner den beskrevet i eldre kokebøker, har sannsynligvis vært en ettertraktet rett, både i England og i Frankrike
Gym var altid det gøyeste faget, gikk på danse i åtte år, og var alltid med på fjell-/skiturer. Begynte vell å kalle det for trene, og trene jevnlig i løpet av første/andre året på videregående
Han blir så stor, og han er så god. Den siste tiden har han vokst masse, og blitt kjempelang. Det er i grunnen litt rart for det skiller bare en halv kilo og et par centimeter på dem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.