Skinkepai med spinat og feta
Julius mat
Julius mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 personer Tidsbruk: ca. 30 minutter + 1,5 time i kjøleskap og til steking
  • 150 g smør
  • 200 g hvetemel
  • . 2 ss kaldt vann
  • 100 g kokt skinke i terninger
  • 1 stk rødløk i skiver
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 200 g spinat, renset og vasket
  • 4 stk cherrytomater, delt i skiver
  • 150 g fetaost i terninger
  • 3 egg
  • 2,5 dl melk
  • 1/2 ts pepper, malt
  • 2 ss frisk basilikum, finhakket
  • 40 minutter til paien har stivnet fint

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.