Svigermors skinkestek skal selvfølgelig serveres medsurkål. Gni skinkesteken inn med salt og pepper. (Svigermor har kjøpt skinkestek til meg altså, jeg skal ikke kaste henne i ovnen
Serveres med kokte poteter, tyttebær og flatbrød ✿ SKINKESTEK. SKINKESTEK. Gni steken inn med salt og pepper og legg den på grønnsakene i den ildfaste formen
Serveres med kokte poteter, surkål eller hodekålstuing, stekte eller kokte grønnsaker. Denne skal jeg love var perfekt, og ikke tør noe som de fleste opplever medskinkestek
Så da ble det kokt en kjele medsurkål. Ha alt oppi kjelen, og fyll med vann. Hjemmelaget surkål. Ettersom dette er surkål som er beregnet for å ha i jula, så tilsatte jeg ribbefett også
Det kommer etter hvert mye mer om fermentert mat på bloggen, men for dere som synes dette er helt fremmed begynner jeg medsurkål - utrolig enkel og kjempegod
Nå har vi allerede kommet til andre søndagen i advent og det er på tide med en skikkelig julemiddag. Og til julemiddagen er selvfølgelig surkål et must
Surkål eller rødkål er en selvfølge til julemiddagen, til skinkestek og koteletter. Smak til med salt, sukker og eddik til du får surkålen akkurat slik du ønsker
Dette blir neste mer en kålwok med krydder, aquavit og eddik. Ribbe, surkål, eple og røstipotet. Jeg har en litt annerledes surkål, som jeg også synes er god
Svinekotelett medsurkål og eplemos. Smak til med eddik, salt og sukker. Å lage surkål er enkelt. Nå er surkålen ferdig til å serveres ved siden av ribbe, svinekoteletter, medisterkaker, -pølser m
Ninas gode liv. 51, Meløy. Takk for koselige kommentarer på min blogg. -)
Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Skinkestek hører med julen og jeg har nå laget min andre variant. Her er en enkel mariande, siden vi har krydder i steken, serverer jeg mild potetmos (kun med salt, pepper og revet muskatnøtt)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.