If you have come acrossa lefse recipe earlierand find it different than the one presented here you got to remember that just about every valleyandvillage in Norwayhas their own particular twist on the recipe
før du begynner med friteringen legger du en rist ved siden av gryten, og legg et tykt lag med tørkepapir på risten hvor du legger de ferdigfriterte vårrullene på sånn at fettet får renne av, sånn at de holder seg sprø og ikke blir mye
Plasserfirkanterav butterdeig på foret med bakepapirkakeform, den skal tine før du bakkekaker. Plasser noen bringebær i midten av hver firkant, dette er viktig, ellers vil bringebærene falle ned fra butterdeigen som den stiger i ovnen
Server med saus i skjell, og en sitronbåt ved siden av. I går kveld lagde vi terteskjell med hvit saus, reker og fiskepudding, og det smakte kjempe godt
Nå har jeg til gode å sette mine føtter hos den sovende bjørnen i øst, men har hentet inspirasjonfra en av de ukrainskerestaurantene vi besøkte i New York i mai
Surkålen har blitt bigos og den kondenserte melken har vi lagetpåskekaramellerav (oppskrift kommer) og boksen med valmuefrø-kakefyllskal inn i en kringle
Topp med bær. Jeg har brukt lett vaniljeyoghurt og vaniljekesam, men her er det fritt frem, du kan bruke barekesam eller bare yoghurt og du kan bruke den type yoghurt/kesam du liker best eller hva du har i kjøleskapet
of water or lemon juice, Take the gelatinleafs out of the water, squeeze out the waterandadd it to the warmraspberryto melt, put the raspberry mixture intoa sieve so all you have left is liquid, let it cool down totally
Bilde av meg og mine venner fraAtlanta, Melissa og hennes mann Steve, i bakerietBaked. Så mine venner fraAtlanta, Maria og jeg tok turen over brua til Brooklyn
Vi skjærer pastinakken i "båter" og vender den i olje og massevisav krydder før den stekes i ca. En aldelesfantastiskromantiskmiddag for to personer som er over gjennomsnittet glade i hverandrefant sted i heimen i går
Jul er tiden for å komme sammen og vise takknemlighet for dem rundt seg, og for mange er det en tid hvor mankanslappeav og kose seg med noen fridager og masse god mat og gode kaker
Jeg har her brugt det der i medieverdenen hedder et arkivfoto. Happydays. o) Det er mig der (frasolstolennaturligvis) på afstandbetragter Bo og Rasmus som på afstandbetragter det blå blå vand i PhangNga bugten fra øen Koh Yao Noi i Thailand
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.