Hjemmelaget fruktcocktail er en ypperlig måte å få i seg frukt og bær på, og sammen med litt vaniljekesam smaker dette helt nydelig - og er i tillegg sunt også
Til min beste venninne Nathalie. )1 pk Skogsbær100 g hvit sjokoladesukker1 neve pistasj nøtterVanilje is Hell bær i en ildfast form, strø på sukkerBland inn hakket hvit sjokolade og hakkede pistasj nøtterHa i ovnen på 200 grader i 8- 10 minutter, og server medvanilje is til
Lune skogsbærmedvanilje, krem og mandler,. og hell noen dråper vaniljeessen over. Fyll 3 ss frosne skogsbær i ei ildfaste form. Pisk fløte til krem 1 dl pr porsjon
♥ De er enkle og raske å smette sammen, og er supre å ha med på tur. I dag kommer som lovet litt flere bilder + fremgangsmåte på hvordan jeg laget disse dessertenetil påske
Hvis du avkjøler den litt slik som beskrevet her, slipper vaniljefrøene å synke til bunnen. Imens varmer du opp sukker, melk, fløte, vaniljestang og frø, samt limesaft til kokepunktet
Den består av knuste kjeks, ostekrem og er toppet med friske bær. legg knuste kjeks i bunnen, så et lag med krem og ostblandingen og tilslutt bærene på toppene
Tilsett kakaopulveret og vannet med gelatinplaten. Ta ut og pynt med saus, bær og raspet sjokolade. Hvis du kutter ut vaniljesausen, vil den bli ganske sunn også
Jeg blander inn kesammed smak av vanilje eller lime, og har gjerne friske bær som bringebær, jordbær og blåbær oppi også (bildet er fra sommer da pyntet jeg med rips)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.