Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Del den i jevnt store biter, trill dem til bollerog klem dem litt flate. Smuldre gjæren i en bakebolle, hell over litt av deigvæsken og rør slik at gjæren løses opp
Skoleboller er supergode og populære boller med vaniljekrem, melisglasur og et dryss av kokos. Trill til runde bollerog legg dem på et stekebrett med bakepapir
Trill dem til boller som har godt av å både hvile seg litt og heve seg litt til. Disse er fylt med makronfyll/mandelfyll, men de kan også fylles med tykt syltetøy, f
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
I dag blir det boller til dugnadsgjengen, og det ble noen makeløse gode boller. Bollene stekes i folieformer, men store muffinsformer kan sikkert brukes, kanskje også muffinsbrett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.