Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
SKRIV EN KOMMENTAR Cancel Reply. Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Skriv ny kommentar. 22. 06. 2014. Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Skrive en omtale. Helt uten sukker, og med en deilig blanding av salt og søtt. Hell blandingen i en beholder og sett i fryseren et par timer - husk å røre rundt med jevne mellomrom for å unngå krystallisering
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Lik dette
Skriv ny kommentar. Hell blandingen i marengsen i en tynn stråle under pisking. Skriv ny kommentar. Hell blandingen i marengsen i en tynn stråle under pisking
Skrive en omtale. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 egg 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping). 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping)
no Få din egen blogg. Ninas baking. Matglede for matglade. Meny. Hjem. Profil. Kategorier. Annet
Cupcakes
Dessert
Drikke
Frokost
Gjærbakst
Hage
Hageliv
Halloween
Hjemmelaget
Juletid
Kaker
Om meg
Pannekaker
RAW
Sukkerfri
Suppe
Terter
Vegetar
Skrive en omtale. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 600 g kylling 1 frossenpose grønnsaker/wokblanding 1 ss curry, 1 ss spisskummen, salt og pepper 1 pakke bacon 100 g pasta 150 g gresk yoghurt (mager kesam, matyoghurt e. 600 g kylling 1 frossenpose grønnsaker/wokblanding 1 ss curry, 1 ss spisskummen, salt og pepper 1 pakke bacon 100 g pasta 150 g gresk yoghurt (mager kesam, matyoghurt e
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.