Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Server torsken sammen med søtpotetmos, kapers- og tomtasalsa og chilismør. Så om du får tak i skrei, bytt gjerne ut torsken i denne retten og jeg lover deg at du vil bli forelsket i fisken på nytt
Legg torsken i serveringsstykker i en smurt ildfastform. Tilsett en liten skvett melk og smør, og lag en jevn puré eller mos ved hjelp av en stavmikser eller rotmoser
Neste gang skal jeg heller trekke torsken og steke bacon som jeg serverer ved siden av. Oppskriften er lavkarbovennlig og er tilpasset et kosthold uten melk og gluten
Sprøstek baconet og behold stekefettet som saus til torsken. Min torskemiddag er ingen ny og kreativ oppskrift, men en enkel, lavkarbo, glutenfri og laktosefri hverdagsmiddag med de ingrediensen jeg synes smaker best til torsk
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Skyll saltet av torsken, og tørk den godt. I et lavkarbokosthold er fet fisk det aller beste, og vi bruker nok aller mest laks og ørret – og makrell den korte stunden den har høysesong
Legg over potetskiver og raspet ost på toppen. 1 1/2 - 2 dl raspet ost. 1 1/2 - 2 dl raspet ost. Denne fiskeformen kan også lages med lettsaltet torsk eller utvannet klippfisk, den kan også lages med sei
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.